adidas sobakov boost

87magdhc
Mensajes: 3
Registrado: 30 Nov 2021, 03:26

adidas sobakov boost

Mensajepor 87magdhc » 30 Nov 2021, 03:46

Imagen
For at ære den moderne fodboldkulturs ånd blev Sobakov Boost bygget som et link til den legendariske adidas-sneaker fra 00'erne, Predator Precision, vita adidas skor med de reflekterende svingende 3-striber + offset snørebånd. Disse sko er bygget med en elastisk strikoverdel og tilbyder en let konstruktion med snørelukning foran og en skulptureret ydersål i et sildebensmønster med optimal trækkraft.

BOOST™-systemet, der bæres af tidens mest henrivende løbere, tjener enhver form for fødder for at give fantastisk dæmpning og et utroligt adidas sobakov boost energiudbytte. Disse Sobakov Boost X Svd sneakers med BOOST™-teknologi, som er lavet af en masse små kapsler af polyurethan, giver dig tilbage meget af den energi, der forbruges ved hvert slag, svarende til en hurtigere og minimal indsats fra jorden.

Stilistisk tager skoen inspiration fra fortidens terrasseklassikere og forestiller sig, hvor de ville sidde i både nutiden og fremtiden. Den traditionelle kombination af 'flad gummisål og tre striber' har ventet på en slags rea-skor opdatering, og dette er den perfekte løsning. Samarbejdsprojekter, som mærket har udgivet i den seneste tid, har antydet denne form for æstetik, især deres arbejde med designeren Gosha Rubchinskiy og hans fremadstormende kollektioner.

Disse sko kom til live, fordi Adidas besluttede, at det er på tide at puste nyt liv i terrassefodtøj, i håb om at denne nye stil vil skabe en ny opstand blandt fans, der vil værdsætte mærkernes stærke rødder til streetfodbold. adidas skor herr Selv navnet har en slående og fængslende betydning. Navnet Sobakov er sammenlægningen af ​​to russiske ord, Sobaka for hund og Volk for ulv. Begge dyr arbejder instinktivt i flok og bekæmper angribere fra deres eget land og territorium, hvilket er noget Adidas mener er et nøgleelement for mange forbrugere af terrassestil.

https://www.rea-skor.com/

Volver a “Movistar Móvil”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados

cron